Vrtić “pahuljica”

 

U cilju obuhvatanja i pružanja brige za što širi krug djece, Muftijstvo banjalučko i Medžlis IZ Banja Luka odlučili su uraditi još jedan korak naprijed za unapređenje odgoja i obrazovanja djece za predškolski uzrast.

Početkom septembra Medžlis je otvorio predškolsku ustanovu-vrtić „Pahuljica“, u Banjoj Luci. Iako je mnogo napora uloženo u ispunjavanju svih preduslova i uslova kako bi ovaj vrtić bio pušten u funkciju, danas smo ponosni da smo već u prvom mjesecu imali 22 polaznika.

Želeći najbolje za djecu ništa nije prepušteno slučaju. Vrtić nudi ugodan boravak u komfornom prostoru jer nudi sigurnost, zabavu i edukaciju. U toku svog boravka, rad s djecom izvode stručna lica iz oblasti predškolskog obrazovanja. Pored zdrave – halal ishrane, djeci pružamo adekvatnu zdravstvenu zaštitu. Vrtić pruža usluge za tri kategorije djece: jaslice, predškolski odgoj, te produženi boravak.

Vrtić u Banjoj Luci danas funkcioniše na zavidnom nivou zahvaljujući dobrim ljudima koji ulažu velike napore za kvalitetan rad i svaka pomoć Vrtiću je dobrodošla.

slika vrtić slika vrtić 2

kontakt:

direktor: 062/130 – 288

e-mail:

vrticmizbanjaluka@gmail.com